Afilli Aşk ”En İyi Romantik Komedi Dizisi” Ödülünü Aldı!

Afilli Aşk Konusu

Afilli Aşk’ın Konusu:

12 Haziran 2019 tarihinde yayımlanan Afilli Aşk yönetmeliği Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizidir. Türk yapımı romantik komedisi adı altında yayımlanan 19Mart 2020 tarihinde final yaparak sona ermiştir.

Başrol Oyuncu Kadrosu:

Burcu Özberk:

12 Aralık 1989’da Eskişehir’de dünyaya gelen Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Filmografi:

  • 2013 Muhteşem Yüzyıl
  • 2015-2016 Güneşin Kızları
  • 2016 Şahane Damat
  • 2017 Badem Şekeri 1,2,3,4,5 serilerinde Başrol oyuncusu olarak oynamıştır.

Ödülleri:

  •  2015 Türkiye Gençlik Ödülleri ” En İyi Kadın Yardımcı Oyuncu”
  • 2016 Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri ” En İyi Gençlik Dizisi Kadın Oyuncusu”
  • 2016 11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri
  • 2019 Türkiye Gençlik Ödülleri  ” Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu”
  • 2019 24. Altın Objektif Ödül Töreni ”En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncusu”
  • 2019  Mutluluğun Adresi Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri ”En İyi  Kadın Oyuncusu”
  • 2020 Pantene Altın Kelebek Ödülleri  ”En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncu”

Çağlar Ertuğrul:

5 Kasım 1987 yılında İzmir, Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu

Filmografi:

  •  2012 Dağ
  • 2014 Panzehir
  • 2015 Bana Masal Anlatma
  • 2016 Dağ 2
  • 2017 Biz size döneriz
  • 2018 Ailecek Şaşkınız
  • 2018 Yanımda Kal
  • 2019 Kızım Gibi Kokuyorsun

Ödüller:

2020 45. PanteneAltın Kelebek Ödülleri ”En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu” ödülünü layık görmüştür.

 

Alınan Ödüller :

2020 45. PanteneAltın Kelebek Ödülleri ”En İyi Romantik Komedi Dizi” ödülünü layık görmüştür.

Senarist:

  • Barış Erdoğan
  • İlker Arslan
  • Okşan Tavashoğlu
  • Kübra Sütün

Besteci:

Aslı Demirer, Safa Handem

Oyuncu Kadrosu:

  • Burcu Özberk
  • Altan Erkekli
  •   Çağlar Ertuğrul
  • Benian Dönmez
  • Neşe Baykent
  • Taner Rumeli
  • Uğur Uzunel
  • Serkay Tütüncü
  • Asena Tuğal
  • Ozan Dağğez
  • Zeynep Tuğçe Bayat
  • Yılmaz Kunt
  • Güzide Arslan
  • Beril Pozam
  • Umutcan Ütebay
  • Vural Ceylan
  • Banu İnan
  • Hira Su Yıldız
Berke Adıgüzel

Sosyal gündeme ait tüm içerikleri sayfamdan inceleyebilirsiniz